Pel de langoustines, maar laat de staartjes eraan zitten en verwijder het
darmkanaal.
Kook de haricots verts beetgaar, laat ze in ijswater schrikken en op een
zeef uitlekken.
Laat de kreeftenfumet, de vanilleazijn, het sinaasappelsap en de
gevogeltebouillon tot eenderde inkoken.
Neem de vloeistof van het vuur, roer er de notenolie door en voeg op het
laatst het dragonkruid en de fijne, gekonfijte schilletjes toe.
Breng de dressing op smaak met peper en zout.
Schik de veldsla en de haricots verts op de borden.
Schil de sinaasappel, snijd het vruchtvlees in partjes en schik die op de
salade.
Sauteer vervolgens de langoustines in de hete walnootolie tot ze lekker
krokant zijn.
Schenk de dressing over de salade en leg er per persoon 5 langoustines op.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |